dav
in

24 IANUARIE – ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR, ANIVERSATĂ ÎN PROTOIERIA CÂMPULUNG MUSCEL

(Publicat în: 25 ianuarie 2020)

Secția de Istorie și Artă Plastică a Muzeului Municipal Câmpulung, a găzduit un eveniment dedicat Zilei Unirii Principatelor Române, organizat de Muzeul Municipal de Istorie din Câmpulung, în parteneriat cu Seminarul Teologic Ortodox Iustin Patriarhul- Câmpulung și Școala de Muzică – Câmpulung.

Manifestarea a fost deschisă de către domnul director al Muzeului Municipal Câmpulung, dl. Alexandru Oprea, care a prezentat semnificația zilei de 24 ianuarie pentru istoria poporului nostru. În continuarea programului, elevii Seminarului Teologic Ortodox Iustin Patriarhul din Câmpulung, au prezentat un program de cântări religioase și patriotice, sub coordonarea părinților profesori Daniel Oprescu și Leonard Prunoiu. Elevele Școlii de Muzică din Câmpulung, Aylin Udroiu, Flavia Chirănescu și Alexandra Florea, au susținut la nai și pian mai mult piese, întregind astfel programul de excepție al acestei manifestări culturale.

Părintele director Ion Cojocaru a ținut apoi un cuvânt despre Unitatea în învățătura nou-testamentară, iar la final, domnul director Alexandru Oprea a mulțumit tuturor celor prezenți pentru asistență și a felicitat pe toți ostenitorii acestei manifestări. Toți elevii implicați au primit diplome.

Daruri pentru copiii internați la secția dializa – Spitalul Marie Curie

Protoieria Curtea de Argeș – Campionii Bucuriei Sociale, ianuarie 2020