in

ATELIER DE CREAȚIE la Școala Băiculești 

(Publicat în: 14 mai 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul a participat la un Atelier de Lucru – Creație și Imaginație la Școala Gimnazială Băiculești.

Copiii, coordonați de doamna profesoară Simona Ușurelu și-au arătat măiestria în a construi diverse obiecte din materiale naturale prin jocuri și experimente creative care stimulează imaginația copiilor.

La activitate au participat doamnele profesoare: Ileana-Eugenia Bodescu, directoarea școlii, Maria-Didona Rădulescu, Mariana Matei, Corina Dogaru alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a mulțumit pentru activitate și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.
Creativitatea este un proces de învățare aparte, în care copiii au posibilitatea să își descopere pasiunile, să ia decizii și să se exprime liber.

Creștinii nevăzători din Pitești – rugăciune la Mănăstirea Cetățuia

Cercetarea aproapelui – bucurie duhovnicească, parohia Lunca Corbului, protoieria Costești