in

ATELIER DE TOAMNĂ la Școala Băiculești

(Publicat în: 11 noiembrie 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul-Biroul de Cateheză a participat la Școala Gimnazială Băiculești la o activitate educativă și recreativă.

Copiii coordonați de doamna profesoară, Corina Dogaru Purcarea au realizat planșe din diferite materile din natură. Aceasta ne pune la dispoziție materiale și forme de culori diferite, cu ajutorul carora copiii au realizat lucrări pline de frumusețe și originalitate (petale și frunze, flori, semințe, pietre).

La activitate au participat doamnele profesoare: Ileana-Eugenia Bodescu, directoarea școlii și Maria-Didona Rădulescu, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a mulțumit pentru activitatea deosebită și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Toamna este un anotimp impresionant cu cerul azuriu, zilele însorite şi nopţile răcoroase care pictează dealurile împădurite în nuanţe multicolore.

 

PAROHIA MAVRODOLU-PELERINAJ DUHOVNICESC

Masa bucuriei, parohia Sfinții Împărați, protoieria Curtea de Argeș