in

Atelier duhovnicesc: ,,Oferă-mi tinere, inima ta!”

(Publicat în: 9 decembrie 2019)

Paraclisul Universitar Întâmpinarea Domnului din Pitești, în colaborare cu Facultatea de Științe ale Educatiei, Științe Sociale şi Psihologie din cadrul Universtitații de stat din Pitesti, cu binecuvântarea si in prezenta Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, a organizat o activitate catehetică, Filmul de Crăciun.

Preoții slujitori Ghețea Constantin, Bloju Cosmin, capelanul Vintilă Rafael, doamna lector universitar Andreea Badulescu, Doamna decan conf, univ Manuel Ciucurel si doamna lector univ. Ioana Dumitru l-au invitat pe părintele profesor Caliopie Ichim pentru a le vorbi tinerilor din clasa de cateheză despre rolul Familiei în viața tânărului creștin.

Participanții au avut posibilitatea să descopere frumusețea și importanța spiritualității răsăritene. Un moment de bucurie și împlinire între păstori și tinerii care caută o viață împlinită. Căutarea unui mod curat de a trăi, o experiență de viață care să-i ferească de căderi și să-i ajute să poată birui în societatea postmodernă plină de ispite și provocări. La finalul întâlnirii tinerii au primit în dar, cartea Bucuria comuniunii si alte carti catehetice.

 

Ziua Națională a României, cateheză parohia Rotărești, protoieria Pitești

Grădina lui Moș Nicolae