in

Bucuria de a dărui în localitatea Gămăcești, protopopiatul Câmpulung Muscel

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a promovat în acest an diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.

În această săptămână a fost organizată o nouă etapă în cadrul proiectului eparhial,, Bucuria de a dărui”, desfășurată în diferite localități defavorizate aflate în cele șase protopopiate ale Arhepiscopiei Argeșului și Muscelului.
Cu sprijinul credincioșilor din orașul Mioveni, care au răspuns afirmativ la această inițiativă socială, peste 200 de copii din localitatea Gămăcești, comuna Berevoiești, au primit astăzi diferite daruri constând în: alimente, haine, încălțăminte și jucării. Acestea au fost aduse la Școala Primară din localitate fiind împărțite copiilor pe categorii de vârstă.
Chiriarhul Eparhiei Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, a îndemnat toate parohiile argeșene ca în perioada Postului Mare să organizeze colecte de alimente, haine și jucării care să ajungă până la Praznicul Învierii la familii defavorizate, copiii orfani și bătrînii bolnavi lăsați fără îngrijire.

Cateheză și încondeiere de ouă la parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

Sinaxar 13 aprilie 2017