in

Bucuria de a dărui în localitatea Valea Hotarului din protoieria Câmpulung Muscel

(Publicat în: 10 mai 2019)

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului continuă să promoveze și în acest an diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.

O activitate socială foarte importantă este proiectului eparhial ,, Bucuria de a dăruii”, care se desfășoară în diferite localități defavorizate aflate în cele șase protopopiate ale Arhepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Cu sprijinul credincioșilor din municipiul Pitești, prin mijlocirea centrelor sociale: Cornelia și Ioan Micu din parohia Găvana I și Sf. Maria Magdalena din Găvana IV , peste 50 de familii din comuna argeșeană Dragoslavele, protopopiatul Câmpulung Muscel, au primit astăzi diferite daruri constând în: haine, încălțăminte, rechizite și jucării.

Beneficiarii acestei acțiuni sociale provin din satul Valea Hotarului unde trăiesc peste 400 de familii de rromi.Proiectul ,,Bucuria de a dărui” desfășurat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a avut un impact deosebit în toate cele șase protopopiate ale Eparhiei, parohiile argeșene fiind atente la toate problemele sociale cu care se confruntă familiile cu venituri reduse.Aceste acțiuni social-filantropice vor continua în această vară prin centrele de colectare organizate în fiecare parohie. În acest sens s-au amenajat diferite spații pentru depozitarea alimentelor, hainelor și jucăriilor, acestea fiind oferite celor săraci în urma unor anchete sociale făcute în fiecare parohie.

Ziua Independenței de Stat a României și Ziua Europei sărbătorite în Municipiul Pitești

Crosul Campionii Bucuriei în protoieria Mioveni- comuna Budeasa