in ,

Cancerul, nu doar o sperietură

(Publicat în: 28 mai 2019)

Pentru a preveni orice boală trebuie să eliminăm toate cauzele externe și interne. Dr. Robert Morse, după zeci de ani de experiență clinică și de „observare atentă a bolnavilor de cancer”1, a ajuns la concluzia că există două tipuri principale de cancer: cancer congestiv sau tumoral, care se raportează la sistemul limfatic – sistemul de epurare a organismului, iar cel de-al doilea tip este cancerul degenerescent în care țesutul sau chiar celula însăși, sunt degradate ireversibil, iar organismul va încerca să elimine aceste celule moarte.

S-a constatat că „ambele tipuri de cancer și cauzele care le provoacă se întrepătrund”2, dacă se studiază formele de cancer congestiv sau tumoral.

Începutul răului se arată din „cauza ingerării de produse lactate (procesate), zaharuri rafinate, chimicale, metale, proteine străine, etc., care sunt de natură să producă procese inflamatorii”3, care duc implicit la moartea celulelor, deschizând un drum larg spre instalarea cancerului de care se plânge atâta lume. Toate acestea se întâmplă, repetăm până nu mai uităm, din cauza a ceea ce noi mâncăm, bem, inhalăm și de ceea ce aplicăm pe pielea noastră.

Cancerul nu vine peste noi din senin. Cauza suntem și noi, pentru că formarea tumorilor sau degenerarea țesuturilor sunt procese care au loc în decursul mai multor ani. Avalanșa chimicalelor și hormonilor pe care noi le consumăm zilnic, duc la dezvoltarea tumorilor în luni sau chiar zile.

Dr. Robert Morse afirmă categoric: „Termenul de cancer și boala care o definește erau practic necunoscute până în momentul în care oamenii au început să se joace cu vaccinurile și cu chimicalele toxice. Până acum s-a demonstrat că vaccinul antipoliomielitic, obținut din țesutul renal de la maimuță s-a contaminat cu un virus simian, cunoscut sub denumirea de Sim-40 și s-a demonstrat că este cauza producerii cancerului la animale. Același virus a fost asociat cu cancerul pulmonar și cancerul de măduvă osoasă. Iar acesta este numai un vaccin. Câte feluri de vaccinuri vi s-au făcut până acum? Și care sunt efectele lor secundare?”4

Care sunt efectele secundare produse de vaccinuri? Din rapoartele medicale aflăm că: „În fiecare an, sănătatea a sute de mii de nou-născuți și de copii este compromisă de cele 20 până la 30 de vaccinări absolut necesare. Ca urmare a vaccinării, unii copii suferă de boli grave, iar alții mor. Vaccinurile sunt asociate cu numeroase forme de cancer și diabet (în special în rândul tinerilor), a sclerozei multiple, paraliziei Bell, tulburărilor vasculare, artritei și a altor boli”5.

Din cauza alimentației cu alimente care conțin substanțe chimice artificiale, vaccinuri și altele, celulele din organism se epuizează și dacă nu se schimbă stilul de viață și dieta alimentară ele mor și pun în pericol viața organismului, asaltat de diferite boli, dintre care, cancerul, își face apariția mai repede decât ne așteptăm și-l descoperă medicii.

Dar această stare nefericită nu este doar asupra persoanei noastre, ci noi o transmitem și urmașilor noștri în chip genetic.

Fiecare generație primește tiparele genetice, ele fiind tot mai slabe, celulele se atrofiază, iar procesul acesta de transmitere informațională genetică, a creat „premisele unor consecințe cutremurătoare”6.

Vom ajunge și noi, peste o vreme, la ceea ce spunea Patriarhul Iustin Moisescu, într-o conjunctură oarecare, că ne paște pericolul de a deveni degenerați genetic!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

1 Robert Morse, Să trăim sănătos fără toxine, Editura Paralela 45, Pitești, 2009, pag. 226.

2 Idem, pag. 227.

3 Ibidem, pag. 227.

4 Ibidem, pag. 227.

5 Ibidem, pag. 227.

6 Ibidem, pag. 229.

Sinaxar 26 mai 2019

Părintele Arhiepiscop Calinic a votat la Secția din localitatea Oiești Ungureni