in

Cateheză și colinde la parohia Rucărul de Jos, protoieria Câmpulung Muscel

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părintelui Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  prin Sectoarele  Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare și Social, Filantropic și de Misiune, a organizat o activitate  catehetică și social-filantropică,  în Sfânta Biserică a parohiei Rucărul de Jos, protoieria Câmpulung Muscel.

Cateheții au fost un grup de elevi de la Școala  gimnazială din cadrul Liceului Victor Slăvescu din Rucăr, pregătiți de doamna învățătoare Cozma Rodica și doamna profesor de religie Durdun Oana, care în cadrul proiectului Școala din Biserică, încheiat între parohia Rucărul de Jos și Liceul Victor Slăvescu din Rucăr,  au transmis mesajul Nașterii Domnului credincioșilor prezenți în Sfânta Biserică, în Duminica dinaintea Nașterii Domnului, după Sfânta Liturghie, printr-o frumoasă piesă de teatru cu tema  ,,Nașterea Domnului", invitați de preoții slujitori Arsulescu Ion Sebastian și Lipan Florentin.
Vestimentația micilor actori, pe lângă cea adecvată scenetei,  a constat în frumoasele costume naționale tradiționale Preoții slujitori au mulțumit cadrelor didactice, părinților și micuților. Copiii au primit în dar fructe și dulciuri. 

Ajutor la domiciliu, Parohia Glavacioc, Protopopiatul Costești

Bradul de Crăciun la Grădinița O lume minunată din Curtea de Argeș