in

Cerc pastoral la parohia Târgul Dealului – protoieria Topoloveni

(Publicat în: 18 mai 2019)

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, în Eparhia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Administrativ Bisericesc se desfășoară cercurile pastorale în protoierii, la care participă preoții slujitori. În mijlocul preoților din cercul pastoral nr. 1, întrunit la parohia Ștefănești, a fost prezent părintele protopop, Stan Stelian.

După oficierea slujbei de Te-Deum, părintele Petrescu Cristian a susținut referatul cu tema: „Preotul Constantin C. Popescu – mărturisitor și apărător al credinței ortodoxe, al valorilor și tradițiilor românești”.

În cuvântul de deschidere P.C. Protoiereu Stan Stelian a transmis binecuvântarea IPS CALINIC si a reliefat intr-o sinteză ” Anul omagial al SATULUI Românesc, al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari „dar si ” comemorativ al Patriarhului Nicodim Munteanu si Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești „. De asemenea au fost discutate si probleme de ordin Pastoral Misionar Administrativ Gospodăresc Social Filnatropic, Catehetic care trebuie sa capete un dianamism in fiecare parohie. 

Din suflet pentru suflet în parohia Glavacioc, protoieria Costești

Masa bucuriei, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești