CEREMONIA ULTIMULUI CLOPOŢEL LA FACULTATEA DE TEOLOGIE SF. MC. FILOTEIA

  În prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului şi a domnului prof. univ. Ionel Didea, rectorul Universităţii Piteşti , astăzi la Facultatea Sf. Mc. Filoteia din municipiul Piteşti s-a desfăşurat Cursul Festiv şi Ceremonia Ultimului Clopoţel pentru anii terminali: anul IV Teologie Pastorală şi anul III Teologie Asistenţă Socială şi Artă Sacră.  

#vlightbox a#vlb{display:none}

 

La începutul manifestării a fost săvârşită o slujbă de Tedeum prin care dascălii şi studenţii au mulţumit lui Dumnezeu pentru încheierea cu bine a anilor de studii. De asemenea a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru doi studenţi care au adormit în Domnul în această perioadă.

 

Evenimentul a continuat în amfiteatrul Iustin Patriarhul din incinta Facultăţii de Teologie, unde dascălii facultăţii au evidenţiat eforturile deosebite depuse de studenţi în deprinderea cunoştinţelor teologice , îndemnându-i pe aceştia să înmulţească fiecare darurile primite în aceşti ani de studii.

 

În perioada 18 -19 iulie peste 230 de studenţi ai acestei instituţii teologice vor susţine examenul de licenţă, care va consta într-o probă orală şi una scrisă.

 

© Reproducerea conţinutului acestui site, text sau imagine, se poate face numai cu acordul autorului.

 

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului

 

CONFERINŢELE PASTORALE SEMESTRIALE DE PRIMĂVARĂ

SFINŢIRE DE BISERICĂ ÎN MUNICIPIUL PITEŞTI