in

Colecția de cărți: Dar din dar la Biblioteca Județeană

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a bucurat de un eveniment cultural deosebit. Sub semnătura Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic a fost lansată o colecție de cărți intitulată ,,Dar din dar”. Aceasta cuprinde 11 volume tipărite la Editura Eparhiei în limbile română, engleză și franceză.

Evenimentul a fost organizat în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județeane ,, Dinicu Golescu” din municipiul Pitești în prezența unui public numeros format din oameni iubitori de cultură din județul Argeș.
Personalitățile invitate la această manifestare culturală au făcut introduceri la fiecare carte publicată, convingerea generală fiind aceea că toate informațiile prezentate sunt o moștenire lăsată de autor celor interesați să le descopere.
Ierarhul Argeșean a vorbit celor prezenți despre darul de a scrie pe care îl primim de la Dumnezeu pentru a-l pune în slujba semenilor noștrii.
Cărțile lansate cu această ocazie au fost tipărite în limbile: română, franceză și engleză, ele cuprinzând sfaturi duhovnicești și medicale, precum și un bogat material autobiografic.
În final cei prezenți au primit în dar din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic câte un exemplar cu autograf din cartea ,,Vindecă Părinte! – Mărturie între viață și moarte”.

Ziua Europeană a Sportului Școlar -activitate recreativă la Școala Băiculești

Sinaxar 5 octombrie 2017