in

Concursul de încondeiat ouă „Bucuria Învierii”, ediția a V-a, parohia Sfinții Voievozi, protoieria Curtea de Argeș

(Publicat în: 15 aprilie 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul și Sectorul Cultural și Comunicații Media, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, a organizat astăzi concursul de încondeiat ouă ,,Bucuria Învierii”,  aflat la ediția a V-a.

Evenimentul s-a desfășurat la Școala Generală ,,Mircea cel Bătrân” din municipiul Curtea de Argeș în prezența preoților slujitori de la Parohia Sfinții Voievozi din oraș, a profesorilor de specialitate și a unui juriu format din profesioniști în arta și pictura bisericească.

În cadrul acestui proiect au intrat 10 școli din municipiul Curtea de Argeș și din localitățile aflate în vecinătatea orașului.

În concurs au intrat 42 de copii din clasele V-VIII care au primit diplome și diferite daruri oferite de parohia Sfinții Voievozi din municipiul Curtea de Argeș.

Datorită lucrărilor foare bine realizate s-a  hotărât organizarea unei expoziții care să cuprindă ouăle încondeiate până acum în ultimii cinci ani și cele care vor fi realizate în edițiile viitoare.

Un calculator in fiecare clasa, proiectul continua în parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

Sinaxar 14 aprilie 2019