in , ,

Crosul Campionii Bucuriei în protoieria Pitești- comuna Poiana Lacului

(Publicat în: 18 mai 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează în această perioadă competiția sportivă numită: crosul ,,Campionii Bucuriei”.

Evenimentul sportiv argeșean a fost găzduit de comuna Poiana Lacului din protopopiatul Pitești.

La start au ajuns peste 550 de elevi din clasele V-VIII veniți de la școlile gimnaziale din comunele Poiana Lacului, Băbana și Vedea.

Repartizați pe grupe de vârstă, participanții au alergat pe o distanță de 500 m până la biserica cu hramul Sf. Împărați Constantin și Elena din comuna Poiana Lacului.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit astăzi câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, toți participanții au primit gratuit un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei și alte daruri.

Pentru buna desfășurare a acestor activități sportive sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare protopopiat. De asemenea un sprijin deosebit este oferit de primăriile implicate în organizare și școlile partenere în acest proiect eparhial.

Crosul Campionii Bucuriei va continua în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului cu a cincea etapă care se va organiza pe 23 mai în parohia Lerești din protopopiatul Câmpulung Muscel.

Finaliștii crosurilor din cele șase protoierii ale Eparhiei, se vor întrece în competiția finală care se va organiza în Parcul Lunca Argeșului din municipiul Pitești în ziua de 11 iunie a acestui an.

Examen de admitere la Seminarul Teologic Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeș

Sinaxar 19 mai 2019