bty
in

CURS DE CHITARĂ PENTRU TINERII DIN PAROHIA MĂRCUȘ

(Publicat în: 30 octombrie 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, Biroul de Catehizare, a organizat la Parohia Mărcuș – Centrul Social Parohial Sfântul Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel, un curs de chitară pentru tinerii din parohie.

Mai mulți tineri din parohia Mărcuș, de vârste diferite, alături de părintele paroh Oprescu Daniel și sub îndrumarea domnului profesor Nițescu Eugen, participă în fiecare sâmbătă la un curs de chitară clasică.

Activitatea urmărește formarea tinerilor mărcușeni în deprinderea cu mânuirea acestui instrument muzical, astfel încât, tinerii să poată susține, cu ocazia unor manifestări cultural – religioase desfășurate în parohie și nu numai, a unor momente artistice deosebite. Primul dintre acestea va fi, în perioada sărbătorilor de Crăciun, concertul de colinde, deja tradițional, desfășurat în Parohia Mărcuș. Cursul se dorește a avea continuitate, urmând a se desfășura și în anul următor și se adresează tinerilor iubitori de muzică și de religie.

ZIUA FOLCLORULUI ROMÂNESC sărbătorită la Grădinița Băiculești

Oaspeți de seamă la biserica Mavrodolu