in

Daruri de Crăciun, parohia Mavrodolu, municipiul Pitești

(Publicat în: 24 decembrie 2018)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare a desfășurat o activitate catehetică la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu din Pitești, unde  Școala Generală Tudor Arghezi din municipiul Pitești și-a desfășurat serbarea școlară a claselor doamnelor profesoare Marcu Vasilica și Surdu Mihaela.

Cu această ocazie, după frumoasele momente artistice de cântec, dans și colindele de Crăciun, cei 70 de copii prezenți la serbare au primit din partea parohiei Mavrodolu prin preoții Dumitrescu Horia, Stănescu Paul și diaconul Gilă Ștefan cadouri pentru încununarea rezultatelor școlare și pentru bucuria pe care au adus-o tuturor celor prezenți: părinți, bunici, frați și surori.

În aceeași zi, tot prin purtarea de grijă a credincioșilor parohiei Mavrodolu și nu numai, s-au mai bucurat de dulciuri și jucării și un grup la fel de frumos de copii de la Școala Generală din Valea Iașului. Cu aceeași bucurie în glas copiii au pregătit un moment artistic dedicat Marii Uniri, dar și un moment de colinde în cinstea Nașterii Domnului, sub îndrumarea doamnei profesor Dumitrescu Mariana

 

Bucuria Nașterii Pruncului Iisus – cateheză parohia Rotărești, protoieria Pitești

Cununa virtuților: milostenia, parohia Sfinții Voievozi, protoieria Curtea de Argeș