in

Daruri pentru comunități defavorizate, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 31 decembrie 2018)

Milostenia pune cel mai bine în evidenţă manifestarea creştinului în societate. Este expresia vizibilă a modului cum ne punem în lucrare credinţa noastră, care este moartă, dacă nu o susţinem cu fapte pe măsură.

În Arhiepiscopia Argeșului şi Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, se desfășoară activități de binefacere, milostenie și sprijin pentru persoanele defavorizate din punct de vedere social.

Un efort susținut din partea a claselor a V-a, a X-a, a XI-a, a XII-a ale liceului Ion Mihalache din Topoloveni, îndrumați de doamna profesoară Corbescu Monica, care au găsit bunăvoința unor sponsori locali și au cumpărat pilote, perne, pături, haine și alimente, iar parohia Mavrodolu prin preoții Stănescu Paul și Dumitrescu Horia a făcut cadouri de haine, apă, alimente și jucării unei comunități cu posibilități materiale reduse de lângă Pitești.

Bucuria darului a fost cu atât mai mare încât elevii au dorit să fie prezenți și să împartă darurile chiar ei, pregătind ei înșiși pentru acest eveniment platouri de prăjituri pentru toți cei care au venit să primească darurile.

 

Bătrâneți binecuvântate – parohia Izvoru de Jos, protoieria Pitești

Slujbă de înmormântare a părintelui Marius Popescu de la parohia Maica Precista