in

De la suflet la suflet în parohia Sfinții Voievozi din municipiul Curtea de Argeș

(Publicat în: 22 decembrie 2015)

În fiecare an așteptăm cu multă nerăbdare perioada Crăciunului, pentru a ne bucura împreună de venirea în lume a Celui mult așteptat de întreg neamul omenesc. Una dintre cele mai mari bucurii este să ascultăm colinde, să primim colindătorii, sau chiar să mergem noi înșine la colindat.
Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Cultural și Comunicații Media a desfășurat în parohia Sfinții Voievozi, programul De la suflet la suflet.

Preoții slujitori Arsene Nicolae, Palmeș Cristian Constantin și Vlăsceanu Ovidiu Marian, în colaborare cu Grădiniţa ”O lume minunată” – structura G.P.N. Nr. 1 din Curtea de Argeş, au organizat o activitate la care au participat copiii din grupa mare, îndrumați de doamna educatoare Mateescu Doina. În spiritul Crăciunului, micuții de la grădiniță au oferit cadouri copiilor proveniți din familii nevoiașe, au cântat colinde pentru aceștia, s-au împărtășit și au primit daruri, după care au fost împărțite și manualele de Religie pentru clasa I.

Bătrâneți liniștite, parohia Drăghici din Protoieria Mioveni

Campania ,,Daruri pentru fiii argeseni,, – în parohia Hârtiești