in

Donează sânge! Salvează o viață – campanie de donare sânge în municipiul Câmpulung Muscel

Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem.

În acest sens, la Centrul de Transfuzie Sanguină Câmpulung Muscel,  s-a desfășurat astăzi încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical și neclerical, este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”

Evenimentul a fost organizat de Sectorul social-filantropic și de misiune al Eparhiei, fiind implicați 20 de preoți din protopopiatul Câmpulung Muscel împreună cu credincioșii din parohiile muscelene, care  au donat sânge pentru salvarea creștinilor de pretutindeni.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi  îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

Ajutor la domiciliu, parohia Schei, municipiul Câmpulung Muscel

Protoieria Mioveni – Campionii Bucuriei Sociale, februarie 2019