in

Donează sânge! Salvează o viață – campanie în orașul Mioveni

Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem.

În acest sens, la Spitalului Orășenesc ,,Sf. Spiridon” din orașul Mioveni, sub directa coordonare a Sectorului social-filantropic și de misiune al Eparhiei,  s-a desfășurat încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical și neclerical, este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”

Evenimentul a fost organizat de Sectorul social-filantropic și de misiune al Eparhiei, fiind implicate peste 50 de persoane, preoți și credincioși, care  au donat sânge pentru salvarea creștinilor de pretutindeni.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi  îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

 

 

Protoieria Câmpulung Muscel – Campionii Bucuriei Sociale, februarie 2019

Masă caldă pentru cei nevoiași – parohia Prundu III, protoieria Pitești