in , ,

Donează sânge! Salvează o viață – protoieria Mioveni

(Publicat în: 25 septembrie 2018)

În protoieria Mioveni din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, s-a desfășurat astăzi încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care preoții și credincioșii argeșeni au fost chemați să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Spitalului Orășenesc ,,Sf. Spiridon” din Mioveni, sub directa coordonare a Sectorului social-filantropic și de misiune al Eparhiei.

Acțiunea a fost posibilă cu ajutorul Centrului de Transfuzii Sanguine din municipiul Pitești, care s-a deplasat în Mioveni cu o echipă mobilă.

Peste 80 de persoane au făcut astăzi acest gest de milostenie și dragoste creștină, întrucât au înţeles cât de mult contează fiecare picătură de sânge pentru salvarea vieților celor bolnavi.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi  îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

 

 

 

Biserica Voievodală a Mănăstirii Măxineni a fost sfinţită de Patriarhul Daniel

Vecernie la Catedrala Arhiepiscopală de ziua prăznuirii Sfântului Neagoe Vodă Basarab