in

Etapa pe Protoierie a Concursului Icoana și Școala Mărturisirii – Câmpulung Muscel

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a  Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscopia Argesului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de catehizare și Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a organizat, la sediul Protoieriei Câmpulung Muscel, desfășurarea etapei locale, pe Protopopiat, a Concursului  național de creație, Icoana și Școala Mărturisirii, inițiat de Patriarhia Română.

 La Concurs s-au înscris și au participat copii din grupul catehetic al parohiei Rucărul de Jos, format din elevii Liceului Victor Slăvescu, Școala Nae A. Ghica și Clubul copiilor din Rucăr, coordonați de preotul slujitor Arsulescu Ion Sebastian, de la parohia Rucărul de Jos, Protoieria Câmpulung Muscel.
La alcătuirea Portofoliului pentru concurs, numit ,,Icoana – fereastră spre cer”, au participat 40 de copii și au fost parcurse cele trei secțiuni, literară, artistică și multimedia, prin poezii, eseuri, icoane pe lemn și sticlă, origami. În această etapă a Concursului, grupul catehetic de participanți a fost reprezentat de un număr de 17 elevi, dintre care foarte mulți s-au remarcat prin lucrările lor, dovedind un viu interes pentru acest concurs și pentru arta sacră în general, descoperind în preocupările lor reale aptitudini și înclinații artistice. Copii au  fost entuziasmați și încrezători în selecția pentru faza următoare a Concursului, faza pe Eparhie, care se va desfășura în curând. Preotul slujitor Arsulescu Sebastian le-a dăruit copiilor iconițe cu Maica Domnului, sucuri și dulciuri, ca semn de răsplătire pentru eforturile lor.  

Ajutor la domiciliu, parohia Găvana II, protoieria Pitești

Din suflet pentru suflet, parohia Mavrodolu, Protoieria Pitești