in

Ghiozdanul meu, în Comuna Stolnici, protoieria Costești

(Publicat în: 3 septembrie 2019)

Proiectul eparhial social-filantropic ,, Ghiozdanul meu” inițiat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  la începutul acestui an școlar a debutat  astăzi  cu o acțiune desfășurată în zona de sud a județului Argeș. Peste 100 de elevi din comuna Stolnici aflată  în circumscripția protopopiatului Costești au primit ghiozdane și rechizite școlare necesare pentru procesul educativ.

Evenimentul s-a desfășurat  la Școlala Gimnazială ,,Constantin Bălăceanu” în prezența  părintelui consilier Andrei Diaconescu, ca reprezentat al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, cu sprijinul preoților din parohiile protopopiatului Costești.

Copiii s-au bucurat de toate darurile primite și au promis că vor încerca să obțină rezultate foarte bune la învățătură în acest an școlar.

În zilele următoare caravana socială ,, Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor defavorizate din cuprinsul Eparhiei.

La finalul acestei acțiuni peste 1000 de elevi vor devenii beneficiarii acestor daruri oferite de parohiile argeșene

 

 

Pelerinaj pentru persoanele cu deficiențe de auz

Protoieria Curtea de Argeș – Campionii Bucuriei Sociale, septembrie 2019