in

Ghiozdanul meu în comunele Aninoasa, Godeni și Poienarii de Muscel

(Publicat în: 7 septembrie 2019)

Proiectul eparhial social-filantropic ,, Ghiozdanul meu” inițiat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  la începutul acestui an școlar a continuat astăzi  cu o acțiune desfășurată în comunele  Aninoasa, Godeni și Poienarii de Muscel, toate aflate în circumscripția protoieriei Câmpulung Muscel.  Peste 80 de elevi au primit ghiozdane și rechizite școlare necesare pentru procesul educativ.

Evenimentul s-a desfășurat la școlile din Broșteni – Aninoasa, Cotești- Godeni  și Poienarii de Muscel,  în prezența  părintelui consilier Andrei Diaconescu, ca reprezentat al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, cu sprijinul preoților din parohiile protopopiatului Câmpulung Muscel.

Copiii s-au bucurat de toate darurile primite și au promis că vor încerca să obțină rezultate foarte bune la învățătură în acest an școlar.

În zilele următoare caravana socială ,, Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor defavorizate din cuprinsul Eparhiei.

La finalul acestei acțiuni peste 1000 de elevi vor devenii beneficiarii acestor daruri oferite de parohiile argeșene

Mesaj de binecuvântare la începutul Noului An Școlar 2019-2020 în cuprinsul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Dăruind vei dobândi, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești