in

Ghiozdanul meu în Protoieria Pitești

(Publicat în: 8 septembrie 2019)

Proiectul eparhial social-filantropic ,, Ghiozdanul meu” inițiat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  la începutul acestui an școlar a continuat astăzi  cu o acțiune desfășurată în Merișani din cadrul protoieriei Mioveni.  98 de elevi au primit ghiozdane și rechizite școlare necesare pentru procesul educativ.

Evenimentul s-a desfășurat  în prezența  părintelui consilier Andrei Diaconescu, ca reprezentat al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, cu sprijinul preoților din parohiile protopopiatului Mioveni.

Copiii s-au bucurat de toate darurile primite și au promis că vor încerca să obțină rezultate foarte bune la învățătură în acest an școlar.

Din comuna Merișani,  acțiunea social-filantropică ,, Ghiozdanul meu” a continuat și în parohia Sfintele Femei Mironosițe din municipiul Pitești, unde 95 de copii de la două școli gimnaziale ale orașului au primit ghiozdane ,rechizite școlare și cărți de rugăciuni.

În zilele următoare caravana socială ,, Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor defavorizate din cuprinsul Eparhiei.

La finalul acestei acțiuni peste 1000 de elevi vor devenii beneficiarii acestor daruri oferite de parohiile argeșene.

Bucurie a toată lumea

Participarea tinerilor ortodocși argeșeni și musceleni la ITO 2019, CRAIOVA, a treia zi