in

Întâlnire cu tineri la parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 5 noiembrie 2018)

Sectorul Învățământ, prin Biroul de Cateheza și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, a organizat prin preoții  Stănescu Paul Adrian și Dumitrescu Horia de la parohia Mavrodolu din Pitești o activitate catehetică după săvârșirea Sfintei Liturghii.

La aceasta au participat elevii clasei a XI – a a liceului  Ion Mihalache din Topoloveni, însoțiți de doamna profesoară Corbescu Monica, în cadrul programului Școala Altfel. Tinerii au trecut pragul bisericii Mavrodolu, unde au purtat discuții libere pe subiecte potrivite pentru vârsta lor, cu privire la domeniile de interes, cu privire la relația pe care o au tinerii cu Biserica și ce ar trebui să se îmbunătățească în această relație.

La sfârșitul întâlnirii elevii au vizitat și biserica Sfântul Grigore Palama, destinată persoanelor cu deficiențe de auz din Pitești, fiind explicată necesitatea unei astfel de biserici și de misiunea pe care o face Biserica Ortodoxă Română pentru persoanele care au nevoi speciale.

 

Milostenia, jertfă bineplăcută lui Dumnezeu – parohia Sfântul Apostol Andrei, Papucești II – Pitești

Masa bucuriei, parohia Glavacioc, protoieria Costești