in

La vama vremii, lansare de carte în municipiul Pitești

(Publicat în: 18 octombrie 2019)

În seara de 17 octombrie 2019, iubitorii de cultură din Orașul Lalelor au participat la un eveniment cultural, dar și la o întâlnire de suflet cu Părintele Arhiepiscop Calinic. Motivul l-a constituit prezentarea cărții „La vama vremii”, manifestare găzduită de Galeria Ilfoveanu din Pitești.

Cei prezenți, s-au putut bucura de mărturisirile făcute de cei doi protagoniști ai cărții: Înaltpreasfințitul Părinte Calinic și publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, deoarece acest volum este rodul interviurilor, realizate de-a lungul timpului, pe diverse teme.

Privilegiul de a dialoga cu Părintele Arhiepiscop, declara domnul Nicolae Badiu, este un dar. Nu pot decât să mă bucur nespus că punerea laolaltă a acestor interviuri realizate La vama vremii, reprezintă un dar oferit cititorilor norocoși de a-l primi. Mulțumesc, Părintelui Calinic; l-am întâlnit La vama vremii, cu o traistă de revelații-stele din nemărginita împărăție Dumnezeiască.

Ierarhul Argeșului și Muscelului a vorbit despre ecuația perfectă: gândurile frumoase, pozitive, sunt cele care ne îndeamnă spre rugăciune, spre o stare duhovnicească.

Bucuria a fost și mai mare datorită prezenței multor tineri la acest ospăț cultural, care, în finalul evenimentului, au dialogat cu Vlădica Argeșului și Muscelului!

Elena, evlavioasa și modesta Regină a Românilor

Masa bucuriei la parohia Sfânta Vineri din Pitești