in

Lansarea volumului de poezii: Din suflet pentru suflet, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 3 septembrie 2019)

În fiecare societate, există mai multe tipuri de oameni care într-un fel sau altul au ajuns în imposibilitatea de a se ajuta singuri, ajungând de multe ori să fie marginalizaţi de societatea în care trăiesc. În cazul Giorgianei Iuliana Dinu lucrurile stau cu totul și cu totul altfel, ocrotită fiind mereu de pronia divină, acest suflet atât de mare încât ar cuprinde întreaga lume, nu numai că îşi oglindeşte viaţa prin vers, dar şi-o şi trăieşte prin el. Crucea lui Iisus devine crucea neamului omenesc, dar mai cu seamă crucea sufletului plăpând ce-L caută necontenit pe Dumnezeu. Plecându-şi sufletul în faţa altarului dumnezeirii, primeşte-n sinea-i o frământare dulce şi fără a suspina o lacrimă îi curge pe obrazul însetat de nădejde.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Calinic al Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Cultural și Comunicații Media, cu sprijinul financiar al credincioșilor parohiei Mavrodolu, prin preoții Dumitrescu Horia și Stanescu Paul a fost tipărit în 300 de exemplare volumul de poezii Din suflet pentru suflet  al tinerei Giorgiana Iuliana Dinu, diagnosticată cu tetrapareză spastică încă de la naştere.

Proiectul acesta este urmarea ascultării făcute față de sfatul Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Calinic, care în urma publicării primului volum, Sus să avem inimile a îndemnat cu dragoste pe tânăra Giorgiana să mai scrie și noi să îi fim aproape la nevoie.

 

Masă caldă pentru familii nevoiașe – parohia Prundu III, municipiul Pitești

BUCURIA DE A DĂRUI SEMENILOR – PAROHIA MĂRCUȘ