in

Meditație duhovnicească la parohia Sfinții Voievozi – protoieria Curtea de Argeș

(Publicat în: 18 noiembrie 2016)

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Cultural și Comunicații Media și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, au desfășurat o cateheză în biserica parohiei Sfinții Voievozi din municipiul Curtea de Argeș.

Părintele slujitor Ovidiu Vlăsceanu a rostit cu cuvânt catehetic cu tema: Bucuria postirii, subliniindu-se faptul că trebuie să primim în peștera trupului și în ieslea sufletului nostru pe Mântuitorul Iisus Hristos Care vine în lume și se face om, pentru ca pe oameni să-i ridice la viața duhovnicească și dumnezeiască. În finalul activității, s-a făcut îndemn pentru pregătirea duhovnicească interioară prin spovedanie și împărtășanie, precum și practicarea milosteniei, dăruind semenilor, ca semn al iubirii frățești, daruri spirituale sau materiale.
Duminică, 20 noiembrie, în biserica parohiei Sfinții Voievozi, credincioșii se vor întâlni cu doctorul Iuliu Iatagan care va susține o meditație despre sănătatea trupului.
 

Comemorarea Părintelui DUMITRU STĂNILOAE la Seminarul Teologic Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeș

Liturghie Arhierească la Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung Muscel