Pelerinaj social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, s-a organizat un ,,Pelerinaj social” pentru tinerii din centrul de Plasament Sfinții Împărați Pitești și tineri din comunitatea cu deficiențe de auz și vorbire.
Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, coordonat de Părintele Consilier Robert Nicolae, a implementat acest Proiect ,,Pelerinaje sociale”, pentru ca tinerii să poată beneficia de pelerinaje la frumoasele Mănăstiri și Schituri argeșene, precum și organizarea de drumeții și vizitarea centrelor culturale – muzee, case memoriale, biblioteci, s.a.

Astfel, primul pelerinaj a fost organizat de Parohia Mavrodolu, din municipiul Pitești, pentru copiii cu rezultate foarte bune la învățătură, ce provin din centrul de Plasament Sfinții Împărați și copiii din comunitatea de surdo-muți.
Alături de Părintele Sturzeanu Victor și Părintele Țîru Cătălin, tinerii au vizitat frumoasa Mănăstire Curtea de Argeș, și au cântat împreună cu preoții ,,Iubite-voi Doamne”.
Următorul popas duhovnicesc a fost la Mănăstirea Corbii de Piatră, unde s-au închinat în Biserica rupestră, în Paraclis, iar în trapeză au servit masa, pusă la dispoziție din darul Înaltpreasfințitului Părinte Calinic.
Foarte încântați de pelerinajul oferit de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, copiii au mulțumit Bunului Dumnezeu pentru ziua dăruită și Ierarhului nostru pentru bucuria adusă în inimi și pe chipuri nevinovate de copii.

Ajutor la domiciliu – parohia Corbi

Ajutor la domiciliu – parohia Sfântul Gheorghe