in , ,

Post cu suc de struguri

(Publicat în: 20 septembrie 2019)

Cine nu poate suporta limonada din lămâie, fiind cu stomacul mai sensibil, poate încerca un post cu sucuri din struguri. Mai întâi să avem la îndemână un storcător de fructe.

– Se storc 2 kg struguri (cu semințe și codițe cu tot);

– Se folosesc orice soi de struguri (tot după gust), deși, cei mai buni sunt cei închiși la culoare (negri, roze), netratați chimic, pe cât se poate.

Cum se consumă? Se bea cu cana, nu cu găleata, cât de mult se dorește pentru că nu îmbată decât pe găini și curci.

Sucurile de struguri sau mustul, cum se mai numește în termeni populari are darul de elimina din organism. Este un post ideal dacă se consumă numai struguri și se bea must de struguri.

S-a încercat o dietă timp de 20 de zile cu mult suc!

Dar, cel mai potrivit este un post de zece zile, iar cine nu poate, este de bun folos și unul mai scurt de cinci zile. Efectul va fi unul dintre cele mai benefice pentru organismul nostru.

Subliniem că strugurii și lămâile, pe care, din belșug le avem cu darul lui Dumnezeu, sunt cei mai mari purificatori numiți și „tămăduitori de tumori”.

S-au făcut experiențe vindecătoare de cancer în 59 de zile, prin consum de suc din fructe asociat cu terapia de plante medicinale și un regim alimentar constând din alimente în stare crudă, cum ne recomandă dr. Robert Morse.

Așadar, pentru vindecarea de boli, începând cu cancerul, se va avea în vedere următoarea dietă:

– Sucuri din fructe proaspete, nestropite;

– Ceaiuri din plante medicinale, despre care ați citit;

– Consum de alimente în stare crudă, fără carne, paste făinoase și lactate.

Este greu până începem, cu dragoste, apoi toate merg de la sine. Ne vom simți ca îngerii prin dumbrăvile minunate ale Grădinii Maicii Domnului.

Curaj!

Cu dragoste și veselie!

Gustați cu încredere!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

Sinaxar 20 septembrie 2019

Sinaxar 21 septembrie 2019