in ,

Puterea plantelor medicinale: Cârmâz (Phytolacca decandra)

(Publicat în: 28 iulie 2019)

Se vede că planta această medicală – Cârmâz, după numirea ei ar fi de neam american, considerată inamicul tumorilor, fiind cea mai bună plantă pentru tratarea abceselor, furunculelor și formațiunilor tumorale și recuperarea organelor, a glandelor umflate sau întărite (tiroidă, splină, ficat și altele).

Curăță pielea, fiind recomandată în special la eczeme, dermatite și psoriazis, stimulează funcția renală, adjuvant în reumatism și artrită cronică, stimulând funcționarea tiroidei și a suprarenalelor, administrat în toate formele de cancer și HIV.

În grădina lui Dumnezeu se află, așadar, și această plantă benefică, vindecătoare pentru organismul nostru, bântuit de toate neputințele.

Cu sfatul medicului specialist, se pot folosi toate plantele medicinale. Ceea ce este important să nu se uite: vindecarea nu vine după prima cană de ceai! Trebuie să folosim timp îndelungat ceaiurile din plantele medicinale și nu cu întreruperi mari, azi o cană de ceai…după câteva zile, încă una și tot așa cu răritul, până nu ne alegem cu niciun rezultat.

Cu încredere și statornicie neclintită: tot înainte spre Dumnezeul Sănătății!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

Sinaxar 28 iulie 2019

Masa bucuriei creștine – parohia Corbi, protoieria Curtea de Argeș