in ,

Puterea plantelor medicinale: Chaparral

(Publicat în: 28 iunie 2019)

Iată și o plantă medicinală care nu crește prin România, ci se găsește în emisfera nordică, prin Țările Scandinave, Scoția, Irlanda, Islanda, Alaska.

Chaparral-ul este una dintre cele mai uimitoare erbacee, după cum susține dr. Robert Morse, pe care le-a creat Dumnezeu pe pământ, pentru că are o putere extraordinară de a declanșa activitățile sistemului limfatic, eliminând tumorile, furunculele și abcesele. Miracolul vindecărilor se întinde peste bacterii, viroze, artrite, reumatism, gută, contra durerilor de tot felul, intervenind ca și antiinflamator, fortificând celulele și tratarea tuturor formelor de cancer și HIV, precum și antidot împotriva mușcăturilor veninoase, inclusiv în mușcăturile de șarpe veninos.

Iar femeile să nu uite că este potrivit ca tratament pentru toate tipurile de afecțiuni specific feminine, fără să intrăm în labirintul problemelor de care suferă.

Mai este util, extrem de util în tratarea afecțiunilor stomacale și intestinale, inclusiv a hemoroizilor de care se suferă.

Să avem credință fermă în Dumnezeu, Cel care a semănat atâta putere de vindecare la îndemâna noastră!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

Sinaxar 28 iunie 2019

Sinaxar 29 iunie 2019