in ,

Puterea plantelor medicinale: Dragavei sau Ștevie creață (Rumex Crispus)

(Publicat în: 11 august 2019)

Sunt multe plante medicinale în marea Grădină a lui Dumnezeu. Acum este vorba despre una din plantele medicinale binefăcătoare pentru ficat și sânge, fortificând ficatul și stimulează funcția hepatică, susținând producția de secreție biliară.

Se recomandă în anemii, fiind cel mai important constructor al sângelui. Purificator limfatic, vindecător al afecțiunilor dermatologice, ajută splina și purifică sângele, având efect asupra întregului organism.

De asemenea, este excelent în tratamentul ganglionilor limfatici tumefiați ai tumorilor, ca și în abcese și intoxicații din organism și este utilizat cu succes în tratamentul tuturor formelor de cancer și HIV. Ajută în cazuri de oboseală, epuizare și lipsă de energie. Este utilă planta Dragavei și pentru creșterea numărului de globule roșii, contribuind la stimularea formării bilei și secreției biliare, cum scrie dr. Robert Morse, cel care a experimentat efectele fiecărei plante medicinale.

Pentru împrospătarea sângelui și construcția lui să folosim, cu încredere mare și această plantă medicinală, sădită de Dumnezeu în grădina noastră românească!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

Sinaxar 11 august 2019

Slujire Arhierească la Mănăstirea Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Corbeni