in ,

Puterea plantelor medicinale: False Unicorn (Helonias)

(Publicat în: 13 august 2019)

Iată și o plantă medicinală, lăsată de Dumnezeu pentru noi oamenii, bărbați și femei, un tonic natural, mai ales „pentru organele genitale și glandele sistemului reproductiv al bărbatului și femeii”1. Revitalizează și regenerează țesuturile, în special țesuturile sistemului reproductiv, mărind capacitatea de concepție.

Se administrează în tratarea problemelor legate de sterilitate și e bun adjuvant în prevenirea avortului spontan, această plantă fiind de mare folos pentru cei care au probleme la naștere de prunci, după cum susține savantul dr. Robert Morse2.

De asemenea, este recomandată planta medicinală, False Unicorn și în diabet, precum și în tratarea epuizării ovariene, uterine sau prostatitei.

Să nu uităm că și planta Palmierul pitic este cu efect puternic în tratamentul de reproducere atât masculine, cât și feminine3.

Așadar, se recomandă folosirea cu încredere a acestei plante medicinale, cu răbdare și credință în ajutorul lui Dumnezeu, ziditorul atâtor bunătăți pentru viața noastră.

Să întrebuințăm darurile de sănătate din Farmacia naturală a lui Dumnezeu!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

1 Dr. Robert Morse, Să trăim sănătos fără toxine, Editura Paralela 45, Pitești, 2009, pag. 363.

2 Idem, pag. 363.

3 Ibidem, pag. 381.

Sinaxar 13 august 2019

Cateheză la Complexul de Servicii Sociale pentru Copilul în Dificultate din Rucăr