in ,

Puterea plantelor medicinale: Lobelia (Lobelioideae)

(Publicat în: 16 iulie 2019)

Planta medicinală Lobelia este recomandată de dr. Robert Morse, ca una din cele mai importante antispastice naturale, adică spasme, crampe, convulsii, crize de epilepsie, traumatisme de coloană vertebrală și un puternic calmant al sistemului nervos, având un efect relaxant.

Cine suferă de astm, emfizem pulmonar și obstrucție pulmonară cronică, afecțiuni în cadrul cărora spasmele țesutului bronhial și pulmonar blochează respirația corectă, precum și acțiune similară inhalatoarelor, făcând posibilă expectorarea (care este vitală), deci având proprietăți expectorante, trebuie să folosească cu încredere planta medicinală Lobelia.

Dacă cineva are hemoragie internă și externă, poate folosi planta aceasta miraculoasă, precum și pentru anghina pectorală sau infarct miocardic (atac de cord). De asemenea, este eficientă în tratarea tulburărilor de echilibru sau leșin.

Așadar, miraculoasa Lobelia, trebuie folosită cu deplină încredere de cei care au afecțiunile enumerate mai sus, printre care și epilepsia.

Farmacia lui Dumnezeu este inepuizabilă!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

Sinaxar 16 iulie 2019

Sinaxar 17 iulie 2019