in ,

Puterea plantelor medicinale: Unghia-găii (Astragalus)

(Publicat în: 23 iunie 2019)

Această plantă este iubită, cu deosebire, de dr. Robert Morse, pentru că are un efect extraordinar asupra țesuturilor și glandelor suprarenale.1

Mai mult, această plantă minune întărește celulele, fiind un extraordinar constructor al sistemului imunitar, fiindcă fortifică măduva osoasă, sistemul endocrin și splina.

De asemenea, contribuie la îmbunătățirea respirației (insuficiență respiratorie); fortifică sistemul nervos; amplifică energia prezentă la nivel celular, în special la splină și tractul gastrointestinal (mai ales, stomacul).

Atunci când avem probleme cu plămânii, să folosim această plantă medicinală care are acțiune blândă și susține tonifierea plămânilor, mai ales după ce am lucrat în mediu toxic sau în fum de țigară, sau, mai rău, noi înșine am fumat și mai fumăm și acum.

Așadar, lăsând definitiv fumatul să luăm zilnic ceai de Unghia-găii și nu vom simți niciodată, nicio unghie în gât și nu vom sufla, precum caii bolnavi de târnafes.

Confrații mei care fumează să o lase baltă și să nu mai ardă banii! Să facă milostenie! Se va câștiga de trei ori: sănătate, milostenie, Raiul!

Calinic Arhiepiscopul, Vrei să fii sănătos?, ediția a doua, Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, 2018

1 Dr. Robert Morse, Să trăim sănătos, fără toxine, Editura Paralela 45, Pitești, 2009, pag. 353.

Sinaxar 23 iunie 2019

Parohia Găvana I și-a sărbătorit hramul