in

Rugăciune și binecuvântare la Centrul medico-social din Rucăr

(Publicat în: 5 februarie 2016)

În responsabilitatea noastră față de cei aflați în suferință, Dumnezeu ne cheamă să-i împrumutăm mâinile noastre pentru a arăta prin noi nemărginita Lui iubire față de fiecare ființă umană creată după chipul Său și chemată la bucuria veșnică din Împărăția Cerurilor.
Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune desfășoară acțiuni misionar-pastorale programate în tot cuprinsul eparhiei.

În cadrul acestei activități misionar-pastorale preoții slujitori Arsulescu Ion Sebastian și Lipan Florentin de la parohia Rucărul de Jos și preotul Darie Haralambie de la parohia Piatra din Protoieria Câmpulung Muscel, s-au aflat în mijlocul beneficiarilor de servicii sociale din cadrul Centrului medico-social din comuna Rucăr, județul Argeș.
Părinții slujitori au săvârșit Slujba Sfeștaniei, după care persoanele vârstnice au primit Sfânta Taină a Mărturisirii și a Sfintei Împărtașanii. Preoții au vorbit celor prezenți despre importanța praznicului Întâmpinării Domnului precum și despre însemnătatea, harul tămăduitor și efectele binecuvântate ale Sfintei Spovedanii și ale unirii tainice cu Domnul Iisus Hristos prin Sfânta Taină a Împărtășaniei.
Preoții slujitori au dăruit beneficiarilor de servicii sociale calendare creștin ortodoxe pentru fiecare cameră din Centru.

De la egal la egal

Ajutor la domiciliu în parohia Ciumesti din protoieria Mioveni