in

Rugăciune și daruri pentru bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Pitești

La început de primăvară, în Luna Vieții, așa cum a fost declarată luna martie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni.

Peste 150 de bătrâni din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență din municipiul Pitești, au avut bucuria de a primi vizita unui sobor de preoți prin coordonarea Sectorului Social Filantropic al Eparhiei.

Cu această ocazie, a fost oficiată o slujbă de binecuvântarre a personalului medical și a acelor care beneficiază de serviciile sociale ale acestei instituții. Preoții prezenți în sobor au  împărțit flori, cărți cu tematică religioasă și dulciuri pentru toate doamnele.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua în perioada Postului Mare să deruleze diferite acțiuni sociale în toate cele șase protopopiate ale Eparhiei, fiind vizate familiile defavorizate, persoanele aflate în suferință, copii orfani șin bătrânii neajutorați.

VESTITORII PRIMĂVERII – concurs județean la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân Curtea de Argeș

Sinaxar 13 martie 2019