sdr
in

Seminariștii musceleni prezenți la manifestarea organizată de ZIUA INTERNAȚIONLĂ A DREPTURILOR CONSUMATORILOR

(Publicat în: 21 martie 2019)

În Protoieria Câmpulung Muscel a fost sărbătorită Ziua internațională a drepturilor consumatorilor. Cu acest prilej a fost organizată o manifestare în sala de festivități a Primăriei Câmpulung Muscel de către Asociația pentru protecția consumatorilor Câmpulung, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung și Seminarul Teologic ,,Iustin Patriarhul’’ din Câmpulung.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut domnului inginer Ioan Ciculescu, președintele Asociației pentru protecția consumatorilor Câmpulung Muscel, care a prezentat istoria acestei zile festive dedicate consumatorilor, precum și importanța ei, întrucât urmărește o bună informare a tuturor cetățenilor cu privire la calitatea produselor pe care aceștia le cumpără.

De la prezidiu au luat apoi cuvântul domnul viceprimar al mun. Câmpulung, dl. profesor Mărgărin Blidaru și domnul profesor Constantin Staicu, consilier local.

În continuarea manifestării s-a desfășurat un concurs pe tema drepturilor consumatorilor, la care au participat și trei elevi ai Seminarului Teologic Ortodox ,,Iustin Patriarhul’’, după cum urmează: Negescu Gabriel (clasa a X-a), Nicolescu Nichita (clasa a XII-a) și Neleț Cosmin (clasa a XII-a) coordonați și însoțiți de către părintele profesor Daniel Oprescu. Alături de aceștia au mai participat elevi ai  Colegiului Național ,,Dinicu Golescu’’ din Câmpulung, Colegiul Pedagogic Carol I, Câmpulung, elevi de la Liceul Național cu program de atletism Câmpulung, de la Liceul teoretic ,,Dan Barbilianˮ, de la Colegiul Tehnic Câmpulung, de la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung, precum și elevi de la școlile gimnaziale ,,Nanu Muscel’’, ,,C.D. Aricescuˮ și ,,Oprea Iorgulescu’’ din Câmpulung.

După jurizare, toate echipajele de elevi au primit diplome și diverse daruri, oferite acestora de către organizatori.

 

Duminica Ortodoxiei la parohia Mavrodolu din municipiul Pitești

Oaspeți ruși în vizită la Mănăstirea Argeșului