in

Sfântul Apostol și Evanghelist Luca – tabără la Mănăstirea Slănic

(Publicat în: 31 august 2017)

În această săptămână, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Biroul de Catehizare și Activități cu Tineretul, a organizat la mănăstirea Slănic, o tabără de creație pentru copiii din centrele catehetice ale protoieriei Curtea de Argeș.

Cu această ocazie cei mici au avut ocazia să observe cum este organizată o mănăstire și au desfășurat foarte multe activități recreative. Tabăra s-a numit ,, Sf. Apostol și Evanghelist Luca” și a avut ca activitate principală realizarea de icoane pe sticlă. Cei mici au fost îndrumați de părintele Consilier Dan Obrocea, responsabil de Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul și de domnul Bogdan Ștefănescu, profesor de religie și pictor de biserici.
În această perioadă până la începutul anului școlar, cu binecuvântarea Chiriarhului Eparhiei se vor organiza și alte tabere la celelalte mănăstiri din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Cu această ocazie copiii din centrele catehetice ale Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului vor participa la diferite activități religioase, educative și sportive, scopul fiind acela de a-i capta din lumea virtuală în aceste oaze de liniște și spiritualitate.

Darul sănătății, parohia Sf. Apostol Andrei – Tudor Vladimirescu, Protoieria Pitești

Să nu uităm de cei sărmani, parohia Glavacioc, protoieria Costești