in

Sfinții, ocrotitorii copiilor, cateheză la Grădinița din Bascov

(Publicat în: 30 octombrie 2018)

Copiii sunt in permanenta ocrotiti de parintii lor si ingrijiti cu toata dragostea, dar ei primesc si ajutorul sfintilor. Sfintii sunt acele persoane care pe pamânt s-au ostenit si s-au straduit sa câstige împaratia cereasca, trecând în viata de dincolo întrarmati cu credinta si nadejdea în Dumnezeu, încalziti de focul dragostei si învesmântati cu podoaba faptelor bune, persoane care au atins cele mai înalte culmi de traire crestina si de desavârsire morala… luceferi mult luminosi ai crestinatatii, mostenitori ai împaratiei ceresti, locuitori ai raiului, flori nevestejite ale Bisericii lui Hristos .

Copiii de la Grădinița cu program prelungit din Localitatea Bascov, au primit vizita preoților slujitori Enescu Tiberiu de la parohia Rotărești și Tudor Răzvan de la parohia Bascov care, au rostit un cuvânt catehetic subliniind rolul pe care îl au sfinții în viața micilor creștini.

Activitatea se înscrie în proiectul parohial „Sfinții – ocrotitorii copiilor”, desfășurat prin Biroul de Catehizare și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Nu mă mir

CATEHEZĂ DESPRE SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE LA BISERICA SFÂNTUL GHEORGHE DIN CURTEA DE ARGEȘ