in

Sfințirea Clubului Elevilor din localitatea Rucăr

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, a desfășurat o activitate social-culturală la Clubul copiilor, din parohia Rucărul de Jos – Protoieria Câmpulung Muscel, instituție aflată sub conducerea d-nei director prof. Mihaela Cârstea și coordonat de prof. Bălălău Ion.

Preotul Arsulescu Ion Sebastian a săvârșit slujba de sfințire a călădirii, participând la inaugurarea Atelierului de pictură pe sticlă și desen, coordonat de prof. Derioiu Daniela, a Compartimentului de Studii Europene, coordonat de prof. Idor Geanina, dar și a Atelierului de automodele, coordonat de prof. Bălălău Ion și Compartimentului Carting, coordonat de prof. Vlad Marian, un expert al domeniului.
În cadrul acestei activități, preotul Arsulescu Ion Sebastian a susținut în fața copiilor și celor prezenți o cateheză despre importanța sfintelor icoane în viața noastră, argumentând scripturistic și rațional susținerea cultului sfintelor icoane în combaterea învățăturilor greșite răspândite prin fenomenele sectare.

Bucuria Tainei Sfântului Botez, parohia Bătușari, protoieria Curtea de Argeș

Alături de cei necăjiți, parohia Mavrodolu – Protopopiatul Pitești