in

Tinerii argeșeni și musceleni au plecat la ITO 2019

(Publicat în: 5 septembrie 2019)

36 de tineri din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului au plecat spre Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din întreaga lume (ITO) care va avea loc la Craiova, în perioada 5-8 septembrie 2019.

Înainte de plecare tinerii s-au rugat în Biserica Sf. Vineri din municipiul Pitești. I-au cerut lui Dumnezeu să le ocrotească drumul şi să fie o întâlnire folositoare pentru sufletele tuturor celor care vor participa la ITO 2019.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Craiova va marca începutul toamnei anului 2019, fiind un eveniment cu caracter național și internațional, ce va reuni  un număr de peste 3000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.

În cele patru zile ale evenimentului sunt așteptați tineri ortodocși din toate regiunile României, dar și din numeroase alte țări, dintre care amintim Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Întâlnirea de la Craiova are ca scop crearea unui cadru în care tinerii participanți să se bucure de experiențe formatoare, să trăiască sentimentul comuniunii cu tineri din alte regiuni ale țării sau din străinătate, să împărtășească valorile de viață creștin-ortodoxe și să fie multiplicatori ai mesajului creștin în comunitățile din care provin.

 

Ghiozdanul meu în comuna Bogați, protoieria Topoloveni

Ceremonia de recepție a Spitalului din Mioveni