in

Tipuri de posturi: Post exclusiv din alimente crude

Iată ce spune marele postitor, dar și dr. Robert Morse, despre forma de post propriu-zisă, continuând să consumăm mâncare. Ce fel de mâncare? Mâncare gătită din alimente la foc, alimente cultivate fără sprijin chimic. În perioada postului îngrijit cu consum de alimente dietetice, în care să fie 80% fructe și legume, și doar 20% proteină animală. Adică un fel de amăgire a stomacului, bântuit de meniuri mentale!

Ceea ce este recomandabil, trebuie, ca din când în când, să încercăm să consumăm numai produse naturale crude în ziua respectivă, 5, 10, 30, 40 sau 60 de zile consecutiv. În această perioadă se consumă produse naturale crude și ceaiuri medicinale pe cât cuprinde.
Potrivit ar fi, de bună seamă, ca acest meniu natural să fie pe o perioadă cât mai îndelungată ca să se obișnuiască organismul nostru cu această dietă.
Ce trebuie să includă această formă de post? În mod obligatoriu trebuie să includă fructe crude, sucuri proaspete din fructe, legume și sucuri din legume.
Se vor evita alimentele de tip „proteină”, cum ar fi nucile și semințele pe care să le excludem cu perseverență.
Acesta ar fi un post exclusiv din alimente crude!
Să-l începem cu voință hotărâtă, fiind doar o schimbare de meniu, din care se elimină toxinele, începând cu pași calmi detoxifierea organismului înjugat la otrăvirea zilnică din neatenția noastră.
Calinic Argeșeanul

Sinaxar 8 februarie 2017

ANB la final. Patriarhul României: Mulțumim clerului și credincioșilor care iubesc Biserica și lucrează pentru unitatea ei