in

Un calculator în fiecare clasă, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 25 martie 2019)

Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare și Sectorul Cultural și Comunicații Media, a desfășurat o activitate educațional-filantropică.

Biserica și Școala ca factori educaționali decisivi, au responsabilitatea de-a spori cooperarea în vederea educării și formării copiilor și a tinerilor pentru o viață armonioasă în familie şi în societate.

În acest sens Parohia Mavrodolu prin preoții Stănescu Paul și Dumitrescu Horia cu sprijinul material al câtorva oameni de bine pentru care milostenia și iubirea aproapelui reprezintă o permanentă preocupare, înțelegând că mulți copii din mediul rural nu au încă acces la un calculator și că multe săli de clasă de la Școlile aflate în mediul rural nu au calculator, au inițiat un program Un calculator în fiecare clasă, program menit să îmbunătățească și să ușureze procesul educațional. Două clase de la Școala din Furduiești au primit câte un calculator având toate programele necesare instalate.

Bucuria copiilor a fost completată de recunoștința cadrelor didactice care și-au văzut munca dedicată copiilor ușurată considerabil.

 

Protoieria Câmpulung Muscel – Campionii Bucuriei Sociale, martie 2019

Ierarhul Argeșului la hramul Bisericii Domnești de Jos, protoieria Mioveni