in

Un calculator in fiecare clasa, proiectul continua în parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 15 aprilie 2019)

Eparhia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare și Sectorul Cultural și Comunicații Media, a desfășurat o activitate educațional-filantropică.

Biserica și Școala ca factori educaționali decisivi, au responsabilitatea de-a spori cooperarea în vederea educării și formării copiilor și a tinerilor pentru o viață armonioasă în familie şi în societate.

În acest sens Parohia Mavrodolu prin preoții Stănescu Paul și Dumitrescu Horia cu sprijinul material al câtorva oameni de bine, înțelegând că mulți copii din mediul rural nu au încă acces la un calculator și că multe săli de clasă de la Școlile aflate în mediul rural nu au calculator, au continuat programul Un calculator în fiecare clasă, program menit să îmbunătățească și să ușureze procesul educațional. De data aceasta s-a bucurat de darul primit o clasa de elevi de la Școala din Furduiești și grădinarii din Teiu Deal, aceștia primind câte un calculator având toate programele necesare instalate și jucării.

 

Bătrâneți binecuvântate, parohia Retevoiești, protoieria Mioveni

Concursul de încondeiat ouă „Bucuria Învierii”, ediția a V-a, parohia Sfinții Voievozi, protoieria Curtea de Argeș