in

Zambet de copil la Școala Gimnazială din Băiculești

(Publicat în: 1 iunie 2017)

Copilaria este lumea mirifica din care lipseste tristetea. Aici,copiilor li se citeste pe fete bucuria iar grijile ii ocolesc cu incapatanare.
Zambetul cald al copilariei s a revarsat inca din primele ceasuri ale diminetii peste chipurile elevilor de la Scoala Gimnaziala Baiculesti, cand,pregatiti cu mic cu mare au pasit in clasele lor pentru o zi cu totul speciala.Este ziua in care munca lor va fi rasplatita si copilaria regasita sub diverse forme de manifestare literar artistic.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, concursul judetean ,,Zambet de copil,, a debutat la Scoala Baiculesti, invitați fiind și elevi și dascăli de la Școala din Valea Danului. Părintele Dan Obrocea, Consilier Sector Învățământ și Activități cu Tineretul a transmis părintească binecuvântare a Chiriarhului și mulțumiri pentru cei care s-au implicat în acest proiect.
Ca bucuria sa fie deplina,pe langa sutele de lucrari primite de la scolile din judet ,lucrari ce au fost jurizate si rasplatite cu premii pe masura,copiii antrenati de dascalii scolii au organizat si un frumos program artistic dedicat varstei lor.
Programul a fost coordonat de domnii profesori de la scoala Baiculesti dupa cum urmeaza:doamna prof de limba romana,Radulescu Didona,coordonatorul concursului,,Zambet de copil ,, si doamna profesor de limba franceza Codeci Georgiana,alaturi de elevii de la gimnaziu au prezentat o sezatoare in care portul romanesc s a impletit cu frumusetea cantului si jocului popular.
Doamna profesor Codeci Roxana a pregatit o sezatoare intitulata ,,JOCURILE COPILARIEI,, ,sezatoare in care traditia si copilaria s au imbinat armonios.
Pentru a imbina traditia cu modernul elevii de la gimnaziu insotiti de domnul profesor de educatie fizica ,Mazilescu Cosmin au prezentat o serie de exercitii ritmice ce au evidentiat spiritul practic al elevilor Scolii Baiculesti.
Doamna director al Scolii Gimnaziale Baiculesti ,doamna profesor Bodescu Ileana le-a fost tot timpul alaturi copiilor cat si cadrelor didactice implicate in Concurs.

Solidari cu cei de lângă noi, parohia Sfântul Apostol Andrei – Papucești II, protoieria Pitești

O masă caldă pentru cei fără adăpost – parohia Prundu III, protoieria Pitești