in

Zâmbet în suflet de copil, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

(Publicat în: 24 ianuarie 2019)

În Arhiepiscopia Argeșului şi Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, se desfășoară activități de binefacere, milostenie și sprijin pentru persoanele defavorizate din punct de vedere social.

Cât de mare lucru este milostenia, pentru că şi în acest veac ajută şi întru cel de dincolo, de bucurie duhovnicească umple, spre Dumnezeu apropie şi asemenea cu îngerii ne face. Că despre ea se zice în Scriptură: „Faceţi milostenie, ca şi vouă să vă fie milostiv Domnul. Daţi, zice, şi vi se va da vouă. Că scris este: „Pe focul cel aprins îl stinge apa, iar milostenia curăţeşte păcatele.”

Parohia Mavrodolu prin preoții Stănescu Paul și Dumitrescu Horia cu sprijinul material al câtorva credincioși pentru care milostenia și iubirea aproapelui reprezintă o permanentă preocupare, au vizitat încă odată grădinița din localitatea Teiu Deal, dăruind un calorifer electric atât de necesar copiilor care se încălzeau cu două aeroterme ce greu făceau față spațiului, aceștia desfășurându-și activitățile didactice la o temperatură scăzută, bucuria celor mici au fost însă dulciurile și jucăriile primite ce le-au încălzit inimile.

 

Daruri pentru elevii din comuna Domnești

Formarea micilor creștini, parohia Țițești, protoieria Mioveni