in

ZIUA EUROPEANĂ A PĂSĂRILOR sărbătorită la Școala Băiculești 

(Publicat în: 28 mai 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză a sărbătorit la Școala Gimnazială Băiculești Ziua Europeană a Păsărilor.   

Copiii îndrumați de doamna profesoară, Cristina Georgescu au înfrumusețat sala de clasă cu ornamente simbolizând zborul păsărilor care este o încântare pentru noi toți de azi și de mâine. 

La activitate au participat doamnele profesoare: Ileana-Eugenia Bodescu, directoarea școlii, Maria-Didona Rădulescu, Mariana Matei alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a îndemnat copiii să ocrotească păsările și a mulțumit pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.   

Ziua Europeană a Păsărilor aduce în atenția noastră importanța conservării şi protecției speciilor de păsări existente pe continentul european.

Protoieria Câmpulung Muscel – Campionii Bucuriei Sociale, mai 2019

Bucuria de a dărui, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești