in

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A AMABILITĂŢII sărbătorită la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Curtea de Argeș

(Publicat în: 25 noiembrie 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză în baza parteneriatului educațional-catehetic ”Biserica și Școala” a participat la o activitate dedicată Zilei Internaționale a Amabilităţii la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din municipiul Curtea de Argeș.

Doamna profesoară, Otilia-Daniela Ionescu, a citit Povestea cu tâlc- Răsplata Bunătății, iar copiii au desprins faptele bune, faptele pline de bunătate ale personajelor. Acestea au fost scrise pe caiete și explicate pe înțelesul copiilor.

La activitate au participat cadrele didactice Gheorghe Molea-directorul școlii și Maria-Gabriela Savu, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a îndemnat să avem un comportament binevoitor și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Amabilitatea poate crea o atmosferǎ bunǎ, iar bunătatea ne face asemenea îngerilor.

 

Rugăciune și cateheză la parohia Rotărești, protoieria Pitești

Alături de cei încercați, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești